Zorgverzekering

Een zorgverzekering uitzoeken

Het uitzoeken van een passende zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen kan een lange zoektocht worden. Niet alleen dient u te kijken naar de juiste basisverzekering. De basisverzekering is het verplichte onderdeel van de zorgverzekering. In deze basisverzekering is de basis dekking opgenomen.

Wilt u gebruik maken van zorg die buiten de basisverzekering valt, dan dient u deze er extra bij te verzekeren. U kunt dit doen met een aanvullende verzekering. Wilt u dus een zorgverzekering afsluiten dan dient u rekening te houden met wat inbegrepen is bij de basisverzekering, welke aanvullende verzekeringen u nodig heeft, en welke premie u hiervoor betaald.

Wij raden u ook om verder op onze website te kijken. Hier kunt u ervaringen vinden van andere consumenten m.b.t. enkele zorgverzekeringen die u online kunt afsluiten. Het vergelijken van de zorgverzekering is op deze manier een stuk eenvoudiger. Nu hoeft u niet bang te zijn, dat u een zorgverzekering neemt met bijvoorbeeld slechte service.